Hösten har gått otroligt snabbt.

Har inte hunnit skriva så mycket här på hemsidan upptäckte jag, har mest skrivit på min Facebook , https://www.facebook.com/Smartbojen-Utbildning-AB-467938720038620/ Om var jag befinner mig och vilka utbildningar som du kan anmäla dig till men också ny kunskap.

Nästa år, 2016, ska jag skriva mer här och även fixa länkar så du lättare kan hämta material som jag pratar om på utbildningarna.

Lite nyheter, jag har nu en ny föreläsning som riktar sig till all personal som arbetar inom hemtjänst och särskilda boenden med personer som har utvecklat en demenssjukdom. Föreläsningen är på 3 timmar och handlar om att tolka tecken på smärta.

En annan nyhet är en bok som jag har skrivit, som heter “Mats Drömmer“. Boken är lättläst och är en deckare som handlar om Mats som är 27 år som precis har flyttat till en egen lägenhet på en gruppbostad i Kungälv. Mats har Downs syndrom.

En måndag morgon vaknar Mats och undrar, är det sant eller har jag bara drömt?

Mats gör sig ändå klar och går iväg till jobbet på Bruksgårdens verksamhet.

Han förstår till slut att hans dröm var sann.

Vart hade Maria tagit vägen?

Det kommer bli en bokserie om Mats och hans vänner. Nästa bok heter “Mats flyttar ihop”

Om du önskar beställa, gå in på flik litteratur och gör din beställning där.

Eller maila mig på; margareta@smartbojen.se eller ring mig +46709-376 960

 

Vill tacka er för detta året och för att ni deltagit på mina utbildningar!

Vill passa på att önska er en God Jul & Gott Nytt År!

Allt gott,

Margareta