jumping-444610_1920

 

Precis innan sommaren hade jag utbildningen “Psykisk ohälsa” i Malmö. Det var en jättebra dag med härliga åhörare och en härlig miljö!

Efter några dagar så fick jag ett mail från en enhetschef som hade många av medarbetare där och deltog. Läs gärna hennes mail som gjorde mig superglad. Har sagt det förut, men man blir otroligt glad av feedback på det man gör. Eller hur?

“Hej Margareta,

Jag har fått mkt positiv respons från mina medarbetare gällande utbildningen som du höll i den 2/6. Jag vill gärna ha signal när ni kör den nästa gång för jag vill då anmäla fler medarbetare

Tack för bra utbildning

Här nedan är lite av vad mina medarbetare har skrivit 😉

· Jag tyckte likt dem andra! Den var super. Hon som höll i den var väldigt professionell och kunnig i sitt område och pratade på ett intressant sätt. Det var en av de bättre utbildningarna jag varit på med våra brukare i fokus.

· Hej Mahabad utbildningen var väldigt bra och lärorik .Kvinnan som hade undervisningen gjorde att det blev trevligt och framförde den på ett bra sätt. Jag tycker bsolut att fler ska gå till hösten om den kommer igen.

· Hej Mahabad, utbildningen tyckte jag var absolut bra! Välordnad och intressant. Lite mer ur medicinsk perspektiv (föreläsaren är sjuksköterska som samarbetar med läkare i sin kommun), vilket vi behöver.

Ha en bra sommar!”