HS-BOOK-001-A5

Böckerna om Mats kom till för att jag tyckte det behövdes fler böcker som handlar om personerna i deras liv och vardag, och på lättläst.

Att det som jag  läser faktiskt handlar om mig. Mina miljöer som jag vistas i, t.ex. gruppbostad, daglig verksamhet, personal osv. Att jag känner igen mig själv i det jag läser gör att jag lättare kan ta det till mig.

Eftersom det är svårt att nå ut till personerna själva, att dessa böcker finns, så är det viktigt att du som personal eller anhörig som är i närheten av personen, att du förstår vad viktigt det är att få läsa och att såna böcker behövs. Om inte han eller hon kan läsa själv, så kan ju du som personal eller anhörig, läsa för personen genom högläsning.

Men jag märker på beställningarna att ni ute i verksamheterna ser att behovet finns eftersom ni köper böckerna till era verksamheter. Blir så himla glad för det!

Och om ni önskar beställa många böcker  till er verksamhet- hör bara av er så ordnar vi en offert, med ett billigare pris per bok.

De kostar 129kr/styck