jennydrakenlind_20161123_0063

Är ju super glad över den responsen jag fick gällande mitt inlägg om “Min LYXDAG”. Både på Facebooksidan & på Instagram som Smartbojen Utbildning AB har.

Jag förstår ju att ni alla ute i verksamheterna ser att behovet finns av en sådan dag och jag har fått många som redan har anmält sitt intresse för att hjälpa till. Tusen tack för er! Ni skrivs upp på en speciell lista!

  • Massage
  • Nagelmanikyr
  • Smink
  • Hårvård
  • Mat
  • Yoga
  • Kost

Detta är några av de utställare som redan har anmält sitt intresse att delta denna dagen. Så fantastiskt roligt, men det behövs ju ännu fler naturligtvis, så tipsa gärna personer som skulle vilja bidra med någon form av upplevelse denna dag.

Några musikupplevelser & uppträdanden är kanske på gång men inte riktigt klart. Och kanske att få dit någon ståuppkomiker också, det hade ju varit så himla roligt!

Det som nu pågår är ett letande av lokal, alltså var vi ska vara denna dag. För det behövs ju en stor lokal där utställare kan vara och work-shops rum, uppträdandelokal & scen. Handikappvänligt & toaletter.

Jag har också tänkt att denna dagen ska vara riktad även till barn & ungdomar. Kanske teateruppträdanden och bibliotek med kanske högläsning av spännande böcker.

Jag vet att jag pratade med några blivande stödpedagoger i våras på Uddevalla Vuxenutbildning om detta projekt, och några av er hade ju så många tankar & förslag. Hör gärna av er till mig.

Ni som kan tipsa aktörer & sponsorer be dem maila mig till; margareta@smartbojen.se

 

madeline-stuart-downs-syndrom-fotomodell

Fortsättning följer här på bloggen.

Allt gott,

Margareta