En fantastisk lokal

En fantastisk lokal

En av lokalerna

En av lokalerna

img_7930

Idag har jag varit och tittat på lokaler gällande den 16/9-2017. Och jag besökte då Hotel Bohusgården, och vilket otroligt hotell.  STORT! Där finns det mycket bra möjligheter att kunna vara på “Min LYXDAG”.

Det fanns många olika lokaler som vi kan vara i, för det behövs ju en stor utställarlokal ( för ca 30-40 utställare) och tre workshops rum, en större föreläsarlokal (plats för 270 stycken) och ytterligare en lokal där vi kan ha t.ex. mannekäng uppvisning och musikunderhållningen. Handikapptoaletter finns och ett hotellrum för att ha möjligheten att kunna få vara ifred en stund eller vila lite.

Det är inte helt spikat ännu att vi ska vara där men naturligtvis hoppas jag på att få en riktigt bra offert, som gör att vi klarar av att genomföra denna dag.

Ytterligare ett besök blev det idag och möte, det var på Vuxenskolan Studieförbundet. Där träffade jag Ewa Lantz och Vicky Jönsson. De vill vara samarbetspartners i detta projekt vilket är toppen tycker jag! Blev så glad!

Det som vi har ändrat lite, det är tiden. Vi kommer att starta dagen kl.13.00 och avslut ca kl. 19.00-20.00. Vi kommer också behöva att man anmäler sig att man vill delta denna dagen, för det kommer att finnas kaffe & smörgås till alla som kommer och deltar. Dels det, men också för att vi ska få ett hum om hur många som kommer, blir vi väldigt många så behöver vi ändra till större lokaler. Tanken är också för dem som bor en bit ifrån Uddevalla och som har en bit att köra för att komma, starttiden som är senarelagd gör ju att det blir mindre stressigt för dem.

Det behövs ju ännu fler som vill vara utställare, t.ex. mode och kläder och fritidsaktiviteter.  Och naturligtvis behövs det sponsorer, som tycker att en sån här dag är viktig för brukaren. Som gärna vill sponsra medel (pengar) vilket gör att vi kan vara i bra lokaler och kunna ta dit bra föreläsare! Så tipsa gärna till dina vänner och dela mina inlägg så att det sprider sig.

Det går jättebra att maila mig på margareta@smartbojen.se eller ringa +46 709-376960

Önskar dig en fin kväll! ( i regnet, för hos mig regnar det!)

Margareta