God fortsättning!

Hoppas du har haft det skönt över helgerna med skratt, vila och återhämtning! Och att du har klarat dig från förkylning och magsjukor som nu florerar överallt verkar det som.

Jag själv blev förkyld någon dag efter jul och har också lyckats att smitta ner några i min omgivning…sorry för det!

Men nu börjar det att rulla på igen med rutiner, jag tycker det är skönt att det är nytt år och att vi går mot ljusare tider. Känns nästan som vår för mig. Julsakerna är nästan borta.

Har suttit och skissat på en inbjudan till mässan, “Min LYXDAG” och haft hjälp av min dotters pojkvän som är så mycket bättre på grafisk design än vad jag är. Denna första inbjudan kommer att skickas ut till tänkta sponsorer som jag hoppas vill bidra så att dagen kan genomföras. Ska snart visa er. Tar också gärna emot fler förslag på utställare och om du vet några som har snygga bilar, som de gärna vill visa upp denna dagen, så be dem att kontakta mig.

Kommer inom kort lägga ut här på hemsidan och på Facebook, att ni som redan vet med er att ni skulle vilja komma och delta på “Min LYXDAG” att redan nu göra en preliminär anmälan. Detta för att kunna beräkna hur många det blir naturligtvis och hur stora lokaler som vi behöver boka. Och kaffet! Alltså hur många brukare och personal eller anhöriga som vill komma och delta, så anmäl er på info@smartbojen.se redan nu.

Hoppas ju på att många vill komma!

classic-car-76423_1920

img_7858

Har också fått möjlighet att få iväg några av de översatta böckerna på engelska (Mats drömmer)  till USA och England. Boken Mats flyttar ihop är på gång att översättas just nu och är kanske klar om 2 månader.  Så roligt!

Våren 2017  är nästan fullbokad med föreläsningar och jag ska inom kort lägga ut datum och platser på hemsidan, ifall ni har möjlighet att komma och delta.

Bilden symboliserar framåt för mig, med så många delar och innehåll.

  • Jag vill tex att det ska fungera så mycket bättre för brukaren med kontakten med sjukvården. Hälsokontroller för alla  1 g/år och att de blir kallade.
  • Mammografi- att vi kan underlätta så att detta blir genomfört

Jag vill ju så mycket och gärna snabbt.  När jag började att arbeta som LSS-Ssk så berättade min kollega som då skulle gå i pension så här, “-Maggan, det tar tid inom LSS, så du behöver ha tålamod” Så jag försökte verkligen med det men ska det verkligen ta så lång tid? Så vad kan vi i verksamheten bli bättre på? Jo, SAMARBETE med alla i nätverket och arbeta i TEAM är superbra! Och att Primärvården förstår att personer med intellektuell funktionsnedsättning är inte en människa med särskilda behov utan en människa med alldeles vanliga behov som måste tillgodoses med särskilda insatser.

Allt gott

Margareta