dsc_1066jennydrakenlind_20161123_0019

Hej!

Det finns platser kvar till nästa veckas utbildning i Malmö. Detta är den enda utbildningen i detta ämne, som ges under våren 2017, så passa på, ni kan också fortfarande anmäla 5 men betala endast för 4!

——————————————————————————————–

“Psykisk ohälsa hos personer med intellektuell funktionsnedsättning”

Kan arg egentligen betyda nånting annat?

Tyvärr är psykisk ohälsa mycket vanligt hos personer med intellektuell funktionsnedsättning. Tolkningen försvåras av att kommunikationen inte fungerar helt optimalt och att brukaren själv inte förstår vad det är som händer. Vilka symtom kan det yttra sig på?

På utbildningen får du kunskaper om vanliga symtom på psykisk ohälsa hos personer med intellektuell funktionsnedsättning, samt verktyg som underlättar kartläggningen och dokumentationen. Men också om vilket arbetssätt och bemötande som underlättar när brukaren mår sämre. Men det viktiga är – vilket arbetssätt behövs, för att undvika psykisk ohälsa?

Deltagaravgift; 2,150 kr/person. Ingår fm kaffe, lunch, em kaffe & dokumentationsmapp.

Passa på att anmäla fem personer, men betala endast för fyra!

Varmt välkomna och hoppas att vi ses!

Vi kommer att vara på World Trade Center Jungmansgatan 12 Malmö.

Allt gott, Margareta

—————————– Margareta Lunde-Martinson Smartbojen Utbildning AB +46 709-376 960 info@smartbojen.se margareta@smartbojen.se www.smartbojen.se