Under lördagen så var det många olika stipendier som delades ut under lunchen, som serverades till alla oss deltagare.

Och då höll också Patricia Moody sitt fantastiska tal!

Hon berättade om sitt liv, från att hon var liten tills nu. Hon har alltid velat göra nya saker och vilja lära sig. Hon har spelat teater, gjort flera musikaler, lärt sig teckensång. Hon artikulerade väldigt tydligt och hon berättade själv att hennes sånglektioner har hjälpt henne väldigt mycket med detta. Hon brukar få sånguppdrag till speciella event också som t.ex. Special Olympics.

Hon har arbetat som förskollärare under några år och där lärde hon ut teckenspråk till barnen.

Nu har hon flyttat hemifrån för att studera vidare under 4 år. Hon går på the University of Central Floridas Inclusive Post-Secondary Education program. Hon trivs jättebra på college och har fått många nya vänner där.

Vilken härlig tjej och hon var mycket omtyckt av alla, det märktes, och speciellt av sina vänner och sin familj som var på plats.

Jag satt och tänkte under tiden då hon pratade, att inget är omöjligt. Hon har verkligen gjort det hon har velat göra, inget har kunnat stoppa henne. Hon har ett eget liv och ett bra liv. Det var väldigt roligt att se. Jag blev rörd av hennes fina tal. Lycka till Patricia framåt i ditt liv- det kommer bli superbra!

Här håller Patricia Moody sitt fantastiska tal

Här håller Patricia Moody sitt fantastiska tal