Idag har det varit kontorsdag. Har varit hemma på kontoret och mailat och fixat inför kommande uppdrag.

Mitt kontor

Mitt kontor

Många väskor blir det..

Många väskor blir det..

Nästa vecka har jag fått möjligheten att åka till Finland igen. Denna gången ska jag besöka staden Vasa och ämnet är, Psykisk ohälsa. Detta ser jag verkligen fram emot och har idag börjat att packa alla dokumentationsmappar som deltagarna kommer att få på plats. Jag flyger iväg på måndag.

Det händer mer och mer gällande Min LYXDAG till hösten. Nu har jag fått in en anmälan på en tjej som vill vara modell och mannekänga denna dag!Så himla roligt att hon vill göra detta. Men det behövs ju några till, så kommer ni på någon som vill vara mannekäng så hör av er. Skulle vilja ha tre tjejer och tre killar om det är möjligt.

Idag meddelade Plusgymnasiets Stylist elever att de vill vara med som utställare. De kommer att erbjuda att man kan bli sminkad, få målat naglarna eller få håret fixat. Så roligt att ni vill vara med och delta på Min LYXDAG!

 

Titta gärna in på Min LYXDAGIMG_0091

Har också suttit idag och påbörjat ett nytt innehåll till en ny utbildning. Men idag hade jag inget flyt alls, det var så galet segt så jag gav upp till slut och gjorde helg istället.

En hissbild från i veckan, upplever att jag alltid kommer bärande med alla mina väskor då jag far runt på olika platser. Just på denna bilden saknas faktiskt en stor väska som jag redan lämnat nere i bilen. Så just på denna bilden är det ganska lite grejer…

Önskar er en fin helg!

Margareta