DSC_0056

Det blev många skratt också

I Vasa

Tummen upp i Vasa

DSC_0071

Jag beskriver något detaljerat verkar det som…

DSC_0083

Fokuserad

Hemma igen efter en mycket snabb visit i Finland och i staden Vasa. Vilka härliga människor som alla är så snälla och omtänksamma. Allt ifrån taxichaufförer, personalen på hotellet och konferensen och deltagarna.

Vilket bra dag detta blev, iaf för mig men det var ett sånt härligt gäng deltagare som bidrog med många bra frågor och diskussioner. Hur ska man arbeta för att förebygga att brukaren mår dåligt psykiskt? Hur och vilka material finns det för att kunna kartlägga?

 

Jag kommer ju gärna tillbaka till Finland igen och det kanske blir så redan till hösten 2017.

Trött men hemma igen!

Trött men hemma igen!

Jag åkte hemifrån i måndags kl. 12.00 och var hemma igen kl. 22.00 på tisdag kväll.  Det är ju många timmar för en dags jobb och ibland undrar jag vad jag håller på med?!? Men sen inser jag ju att jag ÄLSKAR att förmedla den kunskapen jag har till andra, och förhoppningsvis att det leder till en bättre vardag för brukaren.

Och när jag får detta mail från enhetschefen i Vasa så blir jag ju superglad;

Gruppen är supernöjd över din skolningsdag igår, Tusen tack! De har redan lagt igång registrering av händelser kring utbrott hos en person. De har berättat och delat med sig av dina funderingar och vi har försökt att tänka i liknande banor på våra enheter. Vi väntar på höstens skolningsdag i Vasa och jag hoppas att jag även då kan sända ett gäng. Jag vidarebefodrar ditt material och än en gång tusen tack! Sonja

Kunskap och verktyg ger resultat. Så jag fortsätter!

Grymt stolt och nöjd över att jag startade eget företag för 10 år sen. Det är ju alltså 10-års jubileum i år. Hmm, hur ska jag fira detta?

Margareta