Oj vad helgen har gått snabbt och nu är det ju måndag igen, och en ny vecka börjar och likaså min ständiga packning.

Packningen nästan klar

Packningen nästan klar

Igår gjorde jag iordning mitt material och packade mapparna till utbildningsdagen som kommer att vara imorgon tisdag, i Västerås. Detta ser jag mycket fram emot.

Efter Västerås åker jag vidare till Stockholm, närmare bestämt till Saltsjöbaden för att där träffa personal i verksamheten och på plats hålla min utlottade gratisföreläsning. Detta ska också bli fantastiskt roligt!

Inom kort kommer jag att lotta ut ytterligare en GRATIS föreläsning som kommer att bli till hösten! Så håll utkik på min Facebooksida. Det blir en tre-timmars blandad föreläsning om bl.a. bemötande, smärta & psykisk ohälsa.

Det som är nytt här på min blogg är att nu kan ni kommentera om ni vill och ställa frågor, se längst ner på sidan. Det hade varit superkul om ni vill!

Elaine Eksvärd har påbörjat en aktion att vi behöver uppmärksamma barn/vuxna med olika funktionsvariationer, och som kallas #intesåkonstigt. (Kolla in det på instagram) Detta med tanke på att hennes dotter Evelyn har Williams syndrom. En fantastiskt person som verkligen är en krigare på många sätt och en modig sådan. Heja dig Elaine!

Nu ska jag iväg och klippa mig och sen blir det träning!

Margareta

cid_90b63c4a-9070-40c7-a74c-50694e597710lan

Det kan hända vad som helst när jag föreläser...

Det kan hända vad som helst när jag föreläser…