Min föregående vecka började med flyg upp till vackra Skellefteå, där var jag i två dagar.

Första dagen var jag på YH och föreläste för undersköterskor som studerade en specialistutbildning inom demens och äldrepsykiatri. Vilket härligt gäng jag hamnade hos, som ville lära sig ännu mer. Ibland känns det som jag har världens roligaste jobb. Att möta personer som vill lyssna på min kunskap, det är så stimulerande och ger mig ny energi. Tack för att jag fick komma!

Vid lunch ringer P4 Väst Uddevalla och berättar att de vill intervjua mig och undrar om jag har möjlighet att komma till studion i Uddevalla? Det blir svårt eftersom jag är långt därifrån och absolut inte löser det. Så det bestämdes att vi skulle ta det per telefon istället och i direktsändning!

Så Lasse på radio P4 ringde upp mig runt 17.30’och vi pratade om den internationella Downs syndrom dagen som var 21/3. Och vad den symboliserar och betyder. Pratade lite om mina böcker också, så roligt detta var. Var det någon som hörde mig? Jag har själv inte hört inslaget ännu.

Dag nummer två hade jag fått möjligheten att möta personalen i Skellefteå kommuns verksamhet och då var ämnet Psykisk ohälsa. Och här fick jag testat mina exekutiva funktioner, och att de faktiskt ännu fungerar, skönt!

Det var nämligen så att jag hade missuppfattat vilket ämne som skulle hållas, och hade då förberett mig på ett helt annat ämne helt enkelt. Fick reda på det precis när jag blev presenterad inför alla!! Men jag fixade det, fick switcha om i hjärnan och byta bildspel. Det gick bra, men detta var första gången jag hamnade i denna situationen och hoppas också att det blir den sista.

 

Inspelning

Inspelning

Soluppgång från mitt hotellfönster

Soluppgång från mitt hotellfönster

Vilket härligt gäng!

Vilket härligt gäng!

Precis framme i Skellefteå

Precis framme i Skellefteå