Denna vecka har varit lite annorlunda för mig. Inga uppdrag eller föreläsningar. Utan veckan började med att åka upp till Stockholm på tisdag morgon. Där skulle jag få träffa Erik T och bli intervjuad gällande min kunskap om smärta hos personer som inte har förmågan att berätta om sin smärta.

Läste i bilen upp

Läste i bilen upp

På vägen upp satt jag och läste på lite till för helt plötsligt kändes det som jag inte kunde så mycket. Vad ville han fråga och prata om? Hade inte förberett mig så mycket.

Det är ju inte alltid så lätt att förbereda sig heller, eftersom jag inte visste exakt vad han vill fråga eller prata om. Men insåg efter en stund att jag nog ändå kan en hel del, och la ner materialet och njöt lite av bilresan. Jag kan ju säga att vädret var mycket växlande dessa 45 mil. Sol, regn, mulet och snö!

Vi träffades i Gustavsberg som ligger ute på Wärmdö kommun. Vi hade bestämt möte kl 14.00 på fiket Tornhuset som låg nära vattnet. IMG_1823Jag hade ingen aning om hur han såg ut, så när jag kom in på fiket så fick jag kika mig omkring. Blicken hamnade på en person som stod med några väskor på sig och bla en kameraväska. Så jag chansade och gick fram och presenterade mig. Jo, det var som tur rätt person.

intervjun gick jättebra. Han började med att lägga en diktafon framför oss på bordet, och intervjun kändes faktiskt som ett samtal. Trevlig och lugn journalist! Sen blev det fotografering utanför fiket och ja, det är väl inte alltid så roligt att bli fotograferad men det blir säkert bra.

Dags för fotografering

Dags för fotografering

Intervjun gällde för tidskriften INTRA.

Tack Erik för att du ville prata med mig om detta viktiga ämne’

 

Margareta