Vaknade med en förkylning, grattis till den! Inte så kul. Skulle ha varit på ett frukostmöte inne i Uddevalla idag men fick avstå.

Det blev en dag på kontoret istället och det var bra. Har fått undan en hel del gällande mail och förfrågningar för hösten. Märker att datum till hösten börjar redan ta slut, helt galet men otroligt roligt naturligtvis.

Kontoret

Kontoret

Är det någon som har funderat på att höra sig för om utbildning/ föreläsning/workshops gällande hösten, så hör av er så snart som möjligt, så vi kan hitta datum som stämmer för oss.

På eftermiddagen jobbade jag med Min LYXDAG. Jag var hos några klädbutiker och frisörer, både inne i stan och på Torp. Gällande att vara med som utställare eller hjälpa till med kläder till mannekängerna.

Positivt är att butiken Livingroom och Orust Optik är med som utställare denna lördag! Så kul att ni vill och välkomna!

Men det behövs ju också fler sponsoer!

Tänk om det finns fler mäklare som gärna vill sponsra, eftersom Fastighetsbyrån i Uddevalla redan har sponsrat, så vore det ju toppen om ni andra där ute också vill sponsra till Min LYXDAG & lokalkostnaden. Hör gärna av er, alla bidrag tas gärna emot!

Min LYXDAG

Min LYXDAG

Avslutade min jobbdag kl 20.00 på kontoret med att posta iväg några bokbeställningar och förberedelser inför nästa vecka då jag ska vara i Borås och Göteborg.

Nu är det hockey som gäller, Heja HV71!

Böckerna

Böckerna