Är på vackra Gotland under några dagar för att besöka mitt boktryckeri och diskutera den tredje boken om Mats.

Denna tredje bok heter “Mats åker på semester” och det kommer bli en spännande bok om olika saker som Mats springer på när han besöker just, Gotland.

Det är alltid fint att komma hit på något vis, ofta är det fint väder vilket påverkar mycket men också en mycket vacker natur. Ni som inte varit här, passa på och åk hit när ni har möjlighet. Jag själv upptäckte inte Gotland förrän förra året då jag var här för första gången.

Jag ska tillbaka hit i sommar och då ska jag besöka Almedalsveckan, detta ska bli så kul! Jag har aldrig varit på detta men har hört mycket om det naturligtvis, så det ska bli en ny upplevelse för mig.

Precis utanför ringmuren

Har precis varit i kontakt med en föreläsare som kommer att vara med på Min LYXDAG! Mer info om detta kommer under veckan, jag är supernöjd att hon vill komma och hålla sin föreläsning för oss.

Tjoho!