Jag är i England och London i några dagar, för att imorgon få möjligheten att träffa en Downs Syndrom organisation här i London. Jag ska visa mina böcker om Mats som på engelska heter, Matt.

Jag hoppas såklart att de vill köpa in några exemplar av böckerna, så ni får hålla tummarna!

Idag har det blivit rundvandring i ett varmt men mulet London och det blev mycket runt Oxford street, där det finns oerhört många affärer. Jag har gått över en mil!

Men helt ärligt har jag varit lite orolig över att åka hit och besöka London med tanke på allt som har hänt i England den sista tiden. Jag går och spanar lite extra ifall det skulle dyka upp något skumt…men jag vet, det går ju inte att hålla koll på allt och förhoppningsvis händer inget. Och vem är det som är skum? Hur ska man veta det? Det har gått bra idag och hoppas det är så även imorgon.

Imorgon blir det som sagt ett besök på Downs Syndrome organisationen här i London!

Wish me luck!

Ha en fin kväll!

Margareta

Mysigt matområde

Böckerna

Jag i Hyde Park