Nu är jag på väg hemåt till Sverige igen efter några dagar i London. Sitter faktiskt och skriver på planet, det är ju galet bra med wi-fi på flyget. Tips ifall ni vill veta, så flyger vi med Norwegian.

Mötet blev tyvärr inte av i fredags, men det blev ett positivt mail ifrån dem, och de är intresserade av böckerna! De vill köpa in några exemplar först, för att se hur böckerna är och det förstår jag, men jag hoppas ju naturligtvis på att de önskar beställa in fler!! Tjoho! Blir superglad!

“Dear Margareta,

Thank you for your email. Unfortunately we are not able to meet with you today however we would like to know more about your books. Are your books accessible for people with Down’s syndrome? If they are accessible readers with Down’s syndorme we would be happy to recieve some copies in English.
With kind regards,

Melika”

Nästa vecka väntar Almedalen på Gotland och då ska jag också passa på att skriva klart den tredje boken som heter “Mats åker på semester till Gotland”. Det är svårt att titta tid för att skriva under höst och vårperioder när jag har mina föreläsningar.

Men nu ska jag fokusera på att få den klar.

Margareta

Notting Hill

 

Luktade inte parfym inne dessa telefonkiosker