Hammock

Vi bodde i ett jättetrevligt & mysigt hus, med en utsikt över havet. Men utsikten hade förändrats sen vi bokade huset, för en nybyggd villa hade hamnat mitt framför “vårt hus”. Det såg inte riktigt ut som det gjorde på nätet. Ni vet lockande vackra bilder. Men men det är ju sånt som kan hända och vi såg iaf lite av havet. Är supernöjd. Detta hus låg nära Lummelundagrottorna och ca 1,5 mil norr om Visby.

Är det någon av er som skulle vilja hyra huset så hör av dig till mig, så kan jag ge dig kontaktuppgifterna till hyresvärden.

Jag hann tyvärr ju inte vara så mycket i huset då jag var på olika seminariet och paneldebatter inne i Visby. Men här är lite bilder om ni vill se.

Önskar dig en fortsatt fin söndag! ?

Köket

Sovrummet

Solnedgång

Bubbel mellan doftande kaprifol

Altanen