Sommarminnen

Vissa dagar och kvällar under sommaren blir starka sommarminnen, som stannar kvar i en på något vis, och som man sen kan plocka fram till vintern när det är mörkt och kallt igen.

Som ett USB typ…

Igår var en sån dag för mig. Jag tankade på ett minne.

En fin dag som började med mulet väder här på Gotland men då åkte vi och besökte ett mysigt cafè, Själsö Bageri och Cafè och gottade oss med kaffe & bulle. Men mitt på dagen sprack det upp, och solen kom fram och lyste så varmt och skönt från en alldeles blå himmel.

Badet

Vi åkte iväg till en badplats strax söder om Visby och det blev faktiskt ett dopp i havet! Lite kallt men jag slängde mig i ändå. Dagen avslutades med att sitta och titta på när solen gick ner över de vackra lavendelfälten och Östersjön. Och skåla med ett glas bubbel!

Minne för livet

Så denna dag ska jag verkligen spara och plocka fram när det behövs.

Ett sommarminne. Härligt. USB.

Och jag ska försöka spara några till, kanske 10 stycken till vore bra?

Hur många minnen har du sparat?

Kram M