Att få en bra start på dagen?

Hur gör man det?

Det finns ju många olika sätt att starta morgonen på och det gäller ju att hitta sin egen som fungerar just för mig liksom. Det är ju bra att passa på när det är semestertider.

 Att försöka få in en ny vana.

Några promenerar,några springer ju och några yogar. Några läser. Några lyssnar på musik. Några bara springer upp ur sängen och är vakna direkt. Några snoozar.

Men min bästa morgon, för att få en riktigt bra start, det är att få vakna med en kopp kaffe med lite mjölk, i lugn och ro. Gärna i sängen så jag riktigt vaknar till.

Morgonkaffet är bäst

Efter det äter jag frukost. Sen vill jag gärna åka iväg och träna, Antingen tränar jag på gym eller så tränar jag utomhus. Promenad eller löptur. Eller iväg till en friidrottsarena eftersom jag har börjat på nytt med friidrott. Men nu som veteran! Och detta är ju så otroligt roligt!

Just nu försöker jag också lära mig yoga, för att  dels bli smidigare men också för att hantera stress bättre. Så jag provar mig fram. Är stel och känner mig grymt osmidig men jag är ju faktiskt en nybörjare så då är det säkert helt normalt att känna så här i början.

Jag försöker lära mig yoga

Men ni vet, man vill ju kunna det med en gång! Känner du igen dig i det?

Denna gången ska jag inte ge upp utan vara tålmodig och göra några enkla yoga övningar som fungerar för mig. Tills det känns bra. Riktigt bra.

Hur gör du?

Just nu sitter jag i en solstol och försöker läsa en skönlitterär bok. Jag har inte riktigt kommit in i boken men snart så. Är det någon som har läst denna?

Kram M

Sommar i det lilla bageriet