Fredag.

Jag sitter på en altan norr om Visby med utsikt över Östersjön och reflekterar över olika saker. Med en kopp kaffe i handen.

Utsikt mot Visby

Och jag har precis gjort sex stycken nybörjar övningar i yoga som jag googlade fram. 1. Uppåtgående hunden 2. Trädet 3. Nedåtgående hunden 4. Barnet 5. Djup squat 6. Happy Baby

Den lättaste var Happy Baby, helt klart! Haha, jag bjuder dock inte på några bilder från detta…men jag kämpar på!

Jag har tänkt att skriva om lite olika saker på min blogg. Min ambition är inte att bli en storbloggare utan lite om mitt företagande och viktiga saker som berör men också om “ditt och datt”.  Och jag har fått några förslag från er, om vad ni önskar att läsa,  tusen tack för dessa! En utav er ville jag skulle skriva om vad som händer under och efter mina föreläsningar och någon ville jag skulle skriva lite mer personligt om vad jag gör förutom i mitt företagande. Mina intressen.

Jag har en sån förmån att kunna åka ut på olika uppdrag runt om i landet och möta många människor som är intresserade av det som jag pratar om. Och det händer ju många olika saker som jag ibland får lösa.

Tänk en gång när jag var i norra delarna av Sverige och skulle föreläsa i en kyrka, en ganska stor kyrka. Då fungerade inte tekniken. Projektorn som visar mina bilder på väggen, ganska stora bilder brukar det ju vara, lirade inte med min dator. Bilden blev ca 30 cm x 30 cm!! På den stora väggen! Alla hade behövt en kikare för att kunna se, även de som satt längst fram. Så det blev till att föreläsa utan bilder. Det gick allt bra, men jag ställs många gånger inför olika situationer som behöver lösas och det krävs en stor dos flexibilitet! För det mesta blir det bra, till slut!

Privat så har jag har intresse av många olika saker som många andra. Som t.ex.träning, åka skidor, musik, måla och fixa i hemmet men jag är också intresserad av mode och kläder.

Och det som ni inte heller vet om är att jag ofta får frågor efter föreläsningarna. Om lite olika saker.

Jag brukar avsluta mina föreläsningar med, “jag finns kvar här en stund så om ni vill ställa någon fråga så kom gärna fram”

Och många kommer fram. Och frågar om ämnet som vi har pratar om och hur de skulle kunna göra i sin verksamhet. Viktiga frågor som man inte alltid vill ställa så att alla hör. Tack för att ni kommer fram till mig.

Men sen får jag också frågor om mina kläder. Nästan varje gång faktiskt. Var jag har inhandlat mina skor eller blus. Detta tycker jag är så kul! Tack!

Kram i solen M

I Vasa