Oj vad fort det har gått.

Jag är både trött och utvilad på samma gång liksom. Det är klart, jag började med några intensiva dagar med alla intryck från Almedalen de första dagarna men sen är det många andra intryck som jag har fått. Bara positiva och fina. Men alla intryck ska ju faktiskt sparas nånstans i hjärnan.

Och så har jag försökt att skriva klart bok nummer 3 om Mats. Det har gått sådär, den blev inte färdig som jag hade tänkt men en bit mer på väg.

Jag tycker det är otroligt vackert här, Visby är helt underbar gammal stad som innehåller allt, verkligen, men det finns också fantastiska ställen utanför Visby! Från norr till söder.

Ikväll blir det ett sista besök inne i Visby för denna gång, men jag kommer tillbaka igen nästa sommar!

kram M

En fin badplats nära Tofta

Lickers hamn

Lickers krog

Solnedgång på altanen där vi bodde