Sista dagen på Gotland så var det ännu en strålande dag med sol från en blå himmel. Det känns som att det är sol här jämt! Och med tanke på vattenbristen som finns här på ön så är det ju så och vi som besöker ön får tänka på att hushålla med vattnet.

Igår efter att jag hade suttit och skrivit på fm så åkte vi och badade på ett ställe som heter Ireviken. Detta var ett trevligt badställe som också hade en himla mysig liten restaurang där man kunde köpa sig något gott att äta och dricka.

Ireviken

På kvällen åkte vi in till Visby för att äta. Hittade ett himla mysigt ställe som heter Vinäger. Där stannade vi en stund, men gick sen ner till restaurangerna i hamnen för att äta. Där är det kvällssol och det är så mycket skönare att kunna sitta utomhus och äta och det blir ju ännu skönare att sitta i solens sken.

Kvällen avslutades med en riktigt god mjukglass i solnedgången!

Och vi såg Börje Salming, gick t.o.m. förbi honom!

Idag hann vi också med, efter att ha packat ihop och städat huset, ännu ett besök till vårt favorit café, nämligen Själsö Bageri som ligger nära vattnet. Mackor och bullar inhandlades.

Vill bara tillägga att jag faktiskt har varit flitig med att göra lite yoga varje morgon före frukost. Känner väl ingen större skillnad ännu, tänker på smidigheten,  men jag ska fortsätta och inte ge mig. 

Här kan man sitta & njuta

Själsö bageri

Nu kör vi snart på

Själsö Bageri

färjan som tar oss till Oskarshamn! Så nu lämnar vi ett soligt Gotland och jag längtar redan tillbaka.

Men nu väntar en riktig semester för mig hemma på västkusten. Vilket innebär inget skrivande eller fixande med olika saker utan bara vara ledig. Iaf en vecka!

Kram M

Glass i solnedgången

Restaurang Vinäger

 

Restaurang Vinäger

Restaurang Vinäger