Nu är jag hemma igen och försöker varva ner så mycket jag kan och BARA vara ledig. Ibland är det svårt tycker jag. Men jag ska verkligen försöka att inte arbeta med tex nya bokningar, nytt material, läsa rapporter, Min LYXDAG eller skriva på boken.

Inget av det har jag tänkt.

Men igår så blev det lite mail och jobb med hemsidan som ska uppdateras med färger och form. Ändå, fast jag hade lovat mig själv att inte göra något. Det är svårt att låta bli.

Men idag ska jag bara vara ledig. Skön känsla. Började med sovmorgon & kaffe ute. Yoga. Frukost. I den ordningen, känns skönt.

Nyvaken och kaffet

Verkar bli en fin dag

Jag kanske lyckas idag!

Jag ser fram emot denna veckan. Då ska jag träffa vänner som jag inte har sett på länge. Prata och umgås och hoppas såklart på bra väder.

Det som också är viktigt för mig i mitt liv, det är att röra på mig fysiskt. Det som ni inte vet om mig är att jag har börjat att tävla på nytt i friidrott, som veteran i bla kulstötning och höjdhopp. Vansinnigt roligt att ta upp den delen i mitt liv nu när jag har lite mer tid!

Kram M

Skönt

SKÖNT

Träning

Tävlar i kulstötning som vetera