Igår fick jag äntligen packat upp allt från Gotland och packat om igen. Detta med packning, tycker jag är lite småjobbigt. Varför? Jag själv tror det beror på att det är något som jag gör hela tiden i mitt företagande. Ska jag vara på uppdrag i Växjö på tisdag så packar jag på måndag och när jag kommer hem packar jag om för att vara i Piteå på torsdag för att sen packa upp på fredag osv. Både kläder och arbetsmaterial. Och jag gillar ju att ta med olika material och litteratur att visa på plats för lyssnarna. Så det blir lite grejer som ska med. Trodde jag skulle vänja mig men det har jag inte alls gjort…

Så nu vet ni det.

Men nu är jag äntligen på plats i Kungshamn och det är här jag ska vara några dagar under min semester. Så nu har jag landat. Och hann njuta av en fin och varm kväll som var helt vindstilla, vilket är väldigt sällsynt här ute.

Precis druckit mitt morgonkaffe och nu blir det lite yoga. Senare idag kommer några fina vänner på besök som jag inte har träffat på länge. Mysigt att prata ikapp oss lite. Om livet och allt.

Jag kunde inte  låta bli utan rapporten om barn med funktionsnedsättningar utsatthet, den fick allt åka med i packningen ändå.

Kram M

Rapporten

På väg till Kungshamn

Solnedgång i Kungshamn

På väg i bilen och funderar på om jag glömt något?

 

Solnedgång i Kungshamn 18/7

Vardagsrummet