En ny morgon och kaffet är slut!

Oj vilken morgon det blev för mig då kaffet var slut. Egentligen är det ju ingen katastrof men att dricka kaffe är en morgonrutin som jag har varje morgon. Det blev till att kasta sig på cykeln och cykla ner till centrum och fixa detta.

Det blev ett besök på Hamnbageriet som finns i Kungshamn. Så mycket goa saker och allt som de bakar, är närproducerat!

Hamnbageriet

Äntligen kaffe!

Så nu känns det mycket bättre!

Haha, jag tror att jag har varvat ner så mycket nu så att jag inte tänker lika mycket längre. Ni vet vad som finns i kylskåp och skafferi bl.a. Helt enkelt planeringen. Men det kanske är det som är meningen med semester, eller vad tycker du?

Jaja, det blev en överraskning när jag öppnade kaffeburken som var helt tom, men som jag faktiskt kunde lösa. Men om en person som du arbetar för ställs inför liknande situation, kanske det inte är lika enkelt att lösa, eller hur? Vare sig det är semester eller vanlig vecka så behövs det ju framförhållning. Och vi är alla olika och några klarar att lösa saker varje morgon och några behöver veta dagen före vad som ska hända.

Det finns ju några frågor som är bra att fundera på för brukaren så att dagen blir så bra som möjligt. Vi som är nära kan fråga oss om brukaren har svar på dessa sju frågor inför dagen?

Tipsar igen om bloggen Gott Snakk, du hittar den här; http://gottsnakk.blogspot.se

Där hittar du nyheter och bra pedagogiska hjälpmedel och tips!

Ha en bra dag, nu ska jag cykla iväg och handla KAFFE!

Kram M

Frågorna