Åkte hemåt i lördags

Packade ihop oss och åkte från Kungshamn i lördags för att åka hem några dagar.

Fredag kväll blev alldeles ljuvlig och jag fick faktiskt tillbaka lite sommarkänsla igen. Vi kunde sitta ute på ett trevligt ställe i Kungshamn som heter “Nära Havet” ända till sent. Detta ställe ligger alldeles vid vattnet (därav namnet) och har en fantastisk utsik över vattnet mot Smögenbron. Ett ställe som  jag tycker ni ska passa på att besöka om ni är i Kungshamn. Där finns det alltifrån en kopp kaffe, äta mat & dryck.

En fin solnedgång i fredagskväll

På vägen hem i lördags stannade vi på Lyckes Stenungsbageri som vi har passerat så många gånger men aldrig stannat. Det syns från vägen när man kör förbi, men det har alltid sett “stängt ut” och ingen där. Men nu förstår jag varför. Parkering av bilarna är liksom på insidan vid huset och syns inte från vägen. Det kan vara synd egentligen, det kan ju vara fler än jag som tänker som jag gjorde. Men nu vet jag att det är ett jättemysigt ställe.

 

Bild från deras hemsida

 

Igår söndag blev jag inspirerad att baka bullar! Jag brukar göra det varje sommar och gärna precis i början av sommarlovet så vi har lite bullar i frysen. Men tiden blev knapp ändå så det blev bara kolakakor istället för bullar! Men ändå, mycket goda! Gott att äta på när regnet smattrar på fönsterrutorna!

Ny bok & kaffe startar min måndag

Kram M

Kolakakor

Bakade lite