En blandad sommar 

Denna sommaren har verkligen varit blandad. Med allt. Vädret, platser och aktiviteter.

Jag hade ju tänkt en sommar med mycket träning och iaf några tävlingar som veteranfriidrottare. Men så blev det ju inte. Det blev några tävlingar inomhus i vintras, men eftersom jag fick ont i hälsenan i våras, och trots behandlingar och flitig rehabträning från min sida, så har det ändå varit ömt och stelt. Och jag har inte kunnat “ta i” och använda foten som jag borde kunna, så tappade jag lite av lusten i somras. Eller ni vet, gränsen mellan att tänka är detta bra och kanske det ska kännas så här? Till att tänka, nej så ska det inte kännas det är inte bra.

Så jag har cyklat och gymmat en hel del istället denna sommar. Och yogat. (Inte varje dag men…)Och det känns helt okey. Jag får väl ta nya tag i höst istället och inte deppa över detta.

Det är roligt att cykla!

Jag vet inte hur ni gör men ofta sätter jag upp lite tankar innan min ledighet om vad jag ska göra. Förutom träningen så var det att läsa tre skönlitterära böcker och att yoga lite varje morgon. Yoga är nytt. Hur gick detta?

Jo utav tre böcker är det status just nu 1 1/2 bok läst. Yoga varje dag? Jodå, första veckan blev det allt så men nu kanske det blir någon eller några gånger i veckan.

Det sägs ju att få in en ny rutin så krävs det att man gör det minst 20 gånger. Så jag får väl kämpa vidare med yogan helt enkelt. Det blir bra och allt man gör är ju bättre än inget. Min filosofi.

Har också varit med min underbara familj i sommar. Det är så roligt när alla barnen kommer hem och man får höra hur de mår och “hänga” lite med dem. Också varit och träffat vänner i sommar och varit på en rolig 50-årsuppvaktning! Tänk att ens vänner snart är lika gamla som jag? Härligt!

Bjuder på några bilder från min sommar.

Från Gotland, Kungshamn och hemma i Uddevalla. Det är där jag har varit denna sommar.

Och jag har haft en blandad sommar. Och den gick fort. Alldeles för fort.

Men nu är allt sommaren över, eller vad tycker du?

Och eftetsom det känns som att sommaren börjar smyga på sitt slut så börjar jag förbereda mig inför höstens alla roliga uppdrag & jobb jag har framför mig. Och planeringen inför Min LYXDAG som är 16/9-2017 i Uddevalla. Kika gärna in på www.minlyxdag.se där kan du läsa mer om detta.

Själv sitter jag med morgonrocken på och en kaffe i handen och funderar på att jag borde byta om och ta mig till kontoret…men bara en kopp till först!

Kram i regnet! M

22-årig Bröllopsdag