Stiftelsen Min LYXDAG 

Varför har jag ansökt om detta?

“Syftet är med stiftelsen att med stöd av insamlade medel, ordna event med aktiviteter för personer med intellektuella funktionsvariationer. Min LYXDAG ska även kunna ge ekonomiskt bidrag för aktiviteter till personer med intellektuella funktionsvariationer som de normalt inte har möjlighet att uppleva i sin vardag.”

Detta är iaf en början, eller hur?!? Alla som ansöker behöver ha en tillhörighet inom LSS.

Idag skickar jag in olika ansökningar om medel till stiftelsen. För det behövs ju pengar för att kunna dela ut också. Men tänk att kunna ordna Min LYXDAG i Piteå nästa gång? Vad säger ni om det i Norrbotten, skulle det behövas?

Min LYXDAG

Eller kom gärna med förslag på var ni skulle önska att Min LYXDAG var nästa gång? Var ska vi lägga den?

Jag är så glad och peppad över att Länsstyrelsen godkände oss som stiftelse och nu vill vi kunna göra skillnad i vardagen för många. Att kunna få möjlighet att göra roliga aktiviteter som man annars inte har råd med. Lyxa till det helt enkelt. Det behöver alla. Eller hur?

Kram M