Oj vilken rolig dag jag har haft med många olika möten. Jag var först på hotell Bohusgården och tittade på lokalerna som vi ska vara i den 16/9.

Vi ska vara i en lokal som heter “Västerhavet”. Den är fantastiskt fin och stor. Där finns det både en scen, där de olika uppträdanden ska vara och en catwalk som kommer att byggas upp till mannekängshowen. Som bilden visar står jag ovanför på läktaren liksom, och här kan man också sitta. Man kan ta sig hit upp via hiss eller trappor.

      Jag står uppe och tittar ner på scenen.

Sett från andra hållet

Utställarna kommer att stå i samma lokal och stå tillsammans mer till vänster sett från scenen. Och det kommer t.o.m. att stå en GRÄVMASKIN här inne som Tomas Grävare AB tar dit, som kan provsittas under dagen. Kul! Hoppas också på att vi får in några motorcyklar också.

Det finns en skiljevägg som vi kommer att ta ner vid de olika uppträdanden som sker på stora scenen. Så det inte stör utställarplatsen för mycket.

Vi har också tillgång till en stor lokal där kaffe & smörgås serveras och där man också kan äta sin medhavda matsäck.

Lokalen där kaffe & smörgås serveras

Matsalen där kaffe & smörgås serveras

Vi har en lokal till som vi kommer använda under dagen. Denna lokal heter “Finland”. Där kommer Blå Byrån att göra sina föreställningar. Här kommer också “prova på yogan” att göras utav Mia Johansson, Mias Kost & Hälsa.

Det finns 10 toaletter utanför matsale

Vi har också bokat två

hotellrum ifall någon av besökarna behöver gå undan och vara ifred en stund. Kanske vila lite.

Detta kommer bli så bra! Och nya anmälningar trillar in varje dag. Så roligt! Vi har ca 25 platser kvar!

Jag har också haft möte med Katharina, Kerstin och Christina idag, som arbetar som lärare på Uddevalla Vuxenutbildning. Det är alltid så roligt att träffa människor som brinner för samma sak. Många kreativa saker som diskuterades. De kommer att ställa upp som värdar på Min LYXDAG och alla deras nya studenter som börjar på måndag. Dom ska studera till stödpedagoger.

Detta är så himla bra vet ni! Jag blir så glad och tacksam över detta erbjudande!

Grymt glad och tacksam!

Träffade dessa fantastiska personer idag på Uddevalla Vuxenutbildning