Vi ska ju vara på hotell Bohusgården den 16/9-2017 och det är bra att kunna förbereda sig hur miljön ser ut innan man kommer.

Så här kommer lite mer bilder.

Den första bilden ser ni den stora lokalen som vi kommer att vara i. Här syns också catwalken som vi kommer ha mannekänguppvisningen på. Alla stolar som ni ser kommer att tas bort så golvet blir tomt. Här kommer det också att stå, en grävskopa och några motorcyklar förutom alla utställarbord.

Programmet med tider kommer att läggas upp som en PDF på Min LYXDAG’s hemsida, som också kan skrivas ut. Det kommer finnas program även på plats.

Det som är lite nytt det är tiden när vi börjar. Det vore toppen om du kan komma redan 12.30 och då kan du registrera dig för dagen i entrén och mingla en stund. För vi kör igång direkt kl 13.00 med invigningstal och musik underhållning! Sen rullar det på med många olika uppträdanden under kvällen.

Det finns fortfarande några platser kvar så anmäl er, om ni inte vill missa detta, anmäl dig redan idag! Maila till margareta@smartbojen.se eller till Info@smartbojen.se

Jag har lite mer roliga saker på gång som jag hoppas på kan bli av, men det berättar jag när jag vet att det är säkert till 100%.

Kram M

Här är lokalen Västerhavet

Här är ovanför där man kan sitta

En gång bort till matsalen

Här kommer kaffe & smörgås serveras och här kan ni äta medhavd matsäck

Här är entrén vi kommer använda oss utav