Idag har vi haft möte & planering om Min LYXDAG, med dessa trevliga damer igen. Alltid lika roligt att träffas och diskutera olika saker. Träffade Ewa Lantz och Veronica Jönsson på deras kontor inne i Uddevalla.

Det börjar ju närma sig lördag den 16/9 och det är lite kvar att göra.

Och vi behöver lite hjälp med några saker. Det fattas aktiviteter på mässan, som vi inte lyckats få med, och det är bl.a. några fräcka bilar och sportaktiviteter.

Minigolf? Jag har pratat med bangolfen i Uddevalla men får tyvärr ingen respons tillbaka. Men vet du/ känner någon som har kontakter med någon som har någon minigolf eller arbetar på minigolfbana. Tanken är om de kunde vara med som utställare och att besökarna kan prova att få spela lite. Det finns mindre inomhusbanor som hade varit perfekt.

Eller har du andra tips så hör gärna

Känner du någon som har en cool bil och som kan tänka sig att komma några timmar till hotell Bohusgården, och att besökarna kan få åka på en liten biltur.

I så fall hör av dig till mig!

 

Kram M