Jo, det blir ett nytt besök.

Och som jag längtar tillbaka till Orlando och Downs Syndrome Conference som jag var på tidigare i år. Och nu är det klart, jag har jag bestämt mig för att jag ska åka dit igen för att delta i  2018’s konferens.

Denna konferensen ser jag mycket fram emot, att lära mig nya saker är något jag verkligen gillar. Kunskap är alltid en färskvara anser jag och behöver fyllas på rätt ofta. Här blir det ju också en utmaning när allt som sägs, är på engelska! Men det gick faktiskt skapligt tycker jag förra året, jag förstod ändå det mesta.

Ptogrammet är inte riktigt klart ännu men absolut kommer det många bra och kunniga personer dit och deltar. Förra gången var det många läkare som föreläste men också dietister och beteendevetare osv. Och allt handlar ju om den absolut senaste kunskapen om Downs syndrom. Aktuella forskningar och studier som pågår presenteras eller någon ny upptäckt som är viktig att tänka på. Jag fick med mig många bra saker sist jag var där och deltog. Tex sömnapné och hjärtfel som några läkare föreläste om. Viktigt.

Och jag har ju något spännande att berätta för er, men ni får vänta lite till på det….

Bjuder på några bilder från förra gången så länge.

Hotellet vi bodde på i Orlando

Läkare Brian Skotko föreläste förra året

Böckerna om Mats