Inte långt kvar nu.

Till Min LYXDAG.

Det blev jag varse om tidigare idag. Jag pratade i telefon med en sponsor som sa, ” -ja, det är ju om två helger då?” “- Nej svarade jag det är ju den 16/9… MEN det är ju om 2 helger!

Tiden har gått otroligt snabbt det sista. Det var ju i december förra året som jag började med detta. I ca 8 månader har jag tänkt, planerat, kontaktat, frågat och tänkt igen på Min LYXDAG. Helt enkelt varit med mig i mina tankar, dag & natt.

Men det är ju tack vare sponsorer och utställare och samarbetspartners som gör att det går att genomföra! Är otroligt glad för att alla ni ställer upp!

Ikväll har vi haft ett informationsmöte med några av utställarna på Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Junogatan i Uddevalla. Vi blev några stycken iaf, och det var så roligt att träffa många som jag inte tidigare träffat, över en kaffe och smörgås.

Det som behövs är några fler som vill vara med som mannekäng, och känner du någon som vill vara med så hör av dig.

http://www.minlyxdag.se

Hemma igen och nöjd