Måste man alltid få något tillbaka när man ger något för någon annan?

Vad tycker du?

Jag har haft många olika spännande möten under mitt liv men många nu under våren och sommaren gällande sponsring till Min LYXDAG.
Några har varit toppen och några mindre bra.

Häromdagen träffade jag en person (chef) för en butik i Uddevalla. Jag frågade om deras butik ville vara med och sponsra och jag förklarade vad Min LYXDAG är och varför vi gör detta event. Berättade också att deras logga och namn kommer att synas tydligt på många platser, Roll-Up, hemsidan och på själva programmet. Och ev tidningarna och att det blir ett filmreportage.
Jag fick då svaret som gjorde att jag blev ställd.
“-Vad får jag tillbaka? Jag kan inte bara ge och ge jag måste få något tillbaka också.”

Personen och jag tänkte olika.

Missförstå mig inte, jag har full förståelse att vi tänker olika i detta och alla kan ju inte tycka som jag , för jag tycker att det är otroligt viktigt att kunna ge alla människor något att leva för och som också är roligt. Att känna sig viktig och betydelsefull.

I våras sponsrade mitt företag Giving People med 3000kr, det gällde mat till barn i Sverige. När skolan slutar för terminen och sommarlov väntar får inte alla barn mat varje dag hemma.
Så mitt bidrag sponsrade matkassar till familjer att kunna ge sina barn mat i sommar.
Vet ni vad, jag frågade inte ens vad jag får tillbaka. Kanske naivt men jag hoppas såklart att några barn fick mat i sommar.
Jag fick ett diplom, och jag blev jätteglad för det!

Mitt diplom från Giving People

Detta är en butik som jag handlar ofta i och har gjort under många år. Jag vet inte, jag kanske kan handla ännu mer och oftare. Då får ju personen något tillbaka.

Jag vet inte, vad tycker du?

Jag själv tror på att ger du något utan att förvänta dig något tillbaka, då kommer det något bra utav det.

Ha en fin fredag!