Jag lever verkligen i detta. 

Innan jag somnar tänker jag på det.

När jag sover drömmer jag om det.

När jag vaknar tänker jag på det.

Om vad då? Jo, det är nog det som du tänker på, nämligen Min LYXDAG. Jag tror många av er kan ha tröttnat på detta event och jag kan förstå er. Men detta är ju viktigt för mig, en hjärtesak. Jag är en sån person, att när jag ger mig in i något så satsar jag helhjärtat. Så är det bara. Hoppas ni har tålamod med mig och snart kan jag släppa och ge er lite annat på mina sociala medier. Jag lovar.

By the way så har jag idag öppnat ett instagram konto som heter just minlyxdag. Där kommer jag att lägga upp bilder men också filmer från själva eventet. Men såklart även planering fram till den 16/9 men också spännande saker som är på gång.

Det är mycket att tänka på så här 9 dagar innan och det är ju många kontakter som ska informeras om olika saker. Herregud, ibland undrar jag vad jag har gett mig in på och är lite nervös. Men jag vill ju att det ska bli en riktigt rolig dag för alla!

Igår var jag på två butiker på Torp och jag fick en sån härlig och positiv respons av personalen jag mötte, så jag blev alldeles bubblig av glädje. Dessa tyckte det var så kul och såklart att deras butiker ställer upp med kläder för mannekänguppvisningen som vi ska ha på Min LYXDAG.

Det var butikerna Jack & Jones och EUROSKOR, tusen tack!

Efter att ha suttit på kontoret hela dagen så åkte vi ut till Restaurang Snäckan som ligger ute vid Gustavsberg och åt mat. Och jag passade också på att njuta av denna vackra plats som ligger strax utanför Uddevalla. Att andas och njuta.

Jag tycker verkligen att du ska åka hit om du besöker Uddevalla framöver. Såklart det är ju finast på vår och sommar men hösten är ju också vacker med alla sina färger.

Kram M

Restaurang Snäckan

Ute på Gustavsberg idag