Nu är det dags att stå på egna ben

Japp nu är det dags. Vi ska separera. Ibland blir det så och det känns ändå bra faktiskt. Tiden är inne och alla beslut har såklart mognat fram som sig bör.

Min LYXDAG klarar sig själv nu utan Smartbojen, så nu delar vi på oss. Så nu har Min LYXDAG fått en egen Facebooksida och instagram med just namnet, Min LYXDAG.

Vill du hänga med på den här resan?

Då tycker jag du ska gå in och följa dessa sidor. För på dessa sidor kommer jag att lägga ut filmer, bilder och sända live så mycket jag bara orkar och klarar av!

NÄR? Jo nästa lördag!

Så häng med vet ja, gå in och följ med på Facebook och Instagram!

 

Detta är symbolen för Min LYXDAG. Två olika personer möts.

Detta blir bra!

Utanför hotellet

En himla bra sak som jag såg på morgon nyheterna imorse och som gjorde mig glad, det var att regeringen vill se till att hemlösa ska få någonstans att bo! Vår finansminister blev intervjuad och det regeringen satsar nu är bl.a. 25 miljoner kronor ut till kommunerna att kunna lösa detta.

Hoppas verkligen att denna summa räcker…

Det som också behövs göras det är att se över hur systemet fungerar mellan olika verksamheter och instanser. För det är under all kritik, och kan egentligen bara bli bättre. Att SAMORDNA insatser runt personerna mellan Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och vården.

Hoppas hoppas att denna satsning ger snabba resultat. Ingen ska behöva vara hemlös tycker jag. Ovärdigt och gör mig oerhört ledsen. Och ofta är det orsakat av det system som vi har.

Kram M