Vaknar och är trött trots kaffe. 

Det var härligt att flyga upp till Stockholm igår av tre olika anledningar, dels att få “komma ifrån” lite av planeringen som pågår med Min LYXDAG just nu.  Men också himla spännande att bli inspelad pga min kunskap och sen skulle jag också få träffa min dotter som bor i Stockholm.

Eller hur, ni förstår vilken dag!

På planet upp tänkte jag blunda lite för jag var lite trött även då men hamnade bredvid en ung entrepenör så vi pratade om allt möjligt och vips var vi framme i Stockholm! Härliga möten som blir ibland och som ger energi. Underbart!

Sen tog jag mig till Vasa stan för det var där vi skulle spela in. Filmteamet och jag.

Jag kan verkligen förstå, efter endast min andra gång att bli inspelad, hur skådespelare verkligen har det! Haha, tänk att kunna sätta sina repliker på en gång och säga det med en inlevelse och allt, så alla blir nöjda! Inte så lätt. Men mitt upp i allt så kände jag mig glad och stolt att jag får vara med i detta och att just jag blev tillfrågad pga min kunskap.

Det gäller att bjuda på sig själv

Sen gjorde jag en himla rolig grej innan inspelningen så alla i filmteamet och jag, började asgarva! Haha, det går inte ens att återberätta här men orden, “ner, ner, ner, längre ner…” har en viss betydelse i detta. Ord som kom från filmaren och dessa måste man ju lyda, eller hur? Jaja, man får bjuda på lite i livet och hur ska man veta om man inte har gjort det förut?

Filmteamet

Det jag spelade in igår är ett projekt som kommer lanseras nu i december, så jag återkommer om det.

Men även om saker är roliga så blev jag supertrött efter 1,5 timmes fokusering på repliker. De sa att jag var snabb och att vi var klara en timme innan vad de hade beräknat. Och det kändes ju himla bra att höra. Tusen tack till filmteamet för er tålmodighet, Boel, Jana och Peter!

I Stockholm var det sol och blå himmel igår vilket var skönt att få uppleva efter ett ständigt regnade och gråmulet Uddevalla den senaste tiden. Fick florerat runt i vackra Vasa parken efteråt och sen fick jag äntligen träffat och kramat om min härliga dotter! Underbart skönt!

Kram M