Jag åkte ner dagen efter Min LYXDAG, till Rhodos för en veckas semester! Flyget lyfte redan kl. 05.20 på söndag morgon från Landvetter!

Det skulle bli så himla skönt. Jag visste det redan när jag satte mig på planet. Jag behövde det. Ladda lite D-vitaminer inför hösten och mörkret som kommer allt närmare.

Jag bjuder på några bilder från en vecka med träning, vila, sol, bad, jobb, god mat & dryck och sömn!

Fick tyvärr ett tråkigt besked förra veckan. Fick avslag på en ansökan om medel till stiftelsen Min LYXDAG. Hade sökt en stor summa pengar från postkodstiftelsen men det blev tyvärr inget. Ja, det är ju bara att fortsätta och kämpa vidare med att söka vidare. Kanske nästa gång? Vill ju så gärna kunna köra Min LYXDAG fler gånger och på fler platser i Sverige. Jaja, det blir bara till att fortsätta kämpa!

Befinner mig just nu i Oskarshamn och en heldag väntar med utbildning imorgon. Nu blir det natten. Det gäller att vara pigg och alert.

Kram M