Nu vågar jag- Nu är det dags
Jag har fått förfrågningar tidigare om att skriva en bok om min kunskap.

Men då har jag inte vågat. Jag har då sagt att jag inte har haft tid till det. Att det är svårt. Och det är ju också sant. Men den allra sista delen har också varit att jag inte har vågat. Inte trott på att jag skulle klara det helt enkelt.

Men nu- nu VÅGAR JAG.
Så nu har jag bestämt mig att påbörja skrivandet via ett bokförlag. De säljer böcker just inom vård & omsorg men också andra områden.

Den första boken som jag kommer att skriva är en metodhandbok/ kunskapsbok i ämnet smärta. En praktisk bok som handlar om att HUR man ska göra i verksamheten när man misstänker att brukaren har ont någonstans. Vilken struktur behövs i verksamheterna så inte ett smärttillstånd missas, och att brukaren inte får rätt hjälp.

Väntar på förläggaren
En bok som ska finnas på boendeformer, daglig verksamhet, enhetschefer, sjuksköterskor osv men också t.ex.på Primärvården.

För handen på hjärtat så missas det en hel del smärta hos brukarna. Vad beror det på egentligen?

Skulle du vilja ha en sån arbetsbok på din arbetsplats?

Skriv gärna i kommentarerna. Så tacksam för respons!

Kram M