Ni vet, ska man säga till eller inte?

Det är frågan man funderar på ibland, jag tror att även du har tänkt så vid tillfälle. Man vill ju vara smidig och flexibel så mycket som det går, men det finns gränser. Och ja, den här gången blev min gräns nådd, absolut, så jag sa till. Så nu är vi inne på vårt tredje hotellrum på 5 dagar men känner mig som en riktig ”gnällmåns”.

 

Jag tror vi har haft höjden av otur på denna resan. Har bott på många olika hotell på många platser genom åren, och just på detta hotell blev det inte riktigt bra.

 

Första hotellrummet vi fick låg vägg i vägg med hotellets bar & restaurang. Där hade de live musik och uppträdanden varje kväll. Lägg till att hotellet är byggt i sten vilket gör att ALLA ljud förökar sig på något sätt. Och då jag som hör typ allt, blev inte detta någon särskilt lyckad kombo.

 

Vi sa till, och efter vi avverkat två nätter till livemusik blev vi flyttade till ett annat hotellrum. Yes, superbra ju.

 

Första kvällen i nya rummet blev en katastrof faktiskt och även den andra. Det berodde på våra grannar som var högljudda med både hög musik, party och andra ”lekar” som vuxna gör med varandra. Det är ju helt normalt i vanliga fall men efter ca 3 timmars ljud från dessa ”lekar” som överröstade deras musik och vår TV som vi fick sätta på högsta volym, fick vi till slut ringa ner till receptionen när klockan var runt midnatt.

Men man kan ju ändå säga att jag blev imponerad av deras ork…

Det blev iaf en säkerhetsvakt som fick knacka på och säga till dom att sluta. Och jag kunde somna vid 02.00 tiden. Då var det tyst.

 

Jajamen så efter två nätter med dessa ljud gick jag ner igen till receptionen och ville byta rum. Jag tror faktiskt att vi har pratat med alla manager (chefer) på hotellet vid detta laget.

Jag är envis och det var en bra egenskap i detta sammanhang.

 

Yes! Vi fick byta rum, igen. Packade ihop våra väskor och drog iväg till nästa rum, som var helt perfekt med utsikt mot hamnen och havet. Men det jag önskade mig mest, det var var ett lugn.

 

Inatt har jag få alltså sovit i ett tyst hotellrum och har sovit som en prinsessa. Ja, nu känns det riktigt bra.

 

Hur hade du gjort? Hade du sagt till eller varit flexibel och accepterat?

 

Min vy just nu. Njuter. Är nöjd.

Ha det gött!

M