Så härligt det är med miljöombyte ibland, och speciellt i en sån skön och härlig miljö som det är på Tylösand.

 

Jag blir mer kreativ när jag är i såna miljöer. Ni som har följt mig på Instagram i veckan har ju sett en del bilder som jag lagt ut.

För mig är det ju oftast att jag ska föreläsa eller utbilda när jag åker iväg till olika platser och sover på hotell. Vilket innebär att jag sällan hinner njuta av själva platsen.

 

Det kunde jag göra den här gången då jag ”bara” skulle sitta och skriva och göra förberedelser för min framtid i mitt företag. Jag jobbade bl.a. med tre olika föreläsningar och en som är på engelska. Mailat en hel del och förberedde den podd inspelning som jag ska vara med i den 7 mars uppe i Stockholm.

Jaja, nog om detta men jag hann ju också med att träna varje morgon på gymmet och lunchpromenader vid havet. Så grymt det är att träna på morgonen, jag bara älskar det. Och frukost efter det. Hög WOW faktor på det. Hann tyvärr inte med att SPA:a något men så är det.

 

 

 

 

 

 

 

Hela hotellet är som en stor konstutställning. Det hänger tavlor precis överallt. Tydligen är det Sveriges största. Många coola tavlor som också kunde köpas om man har den möjligheten och vill. Det var tomt på några platser som troligtvis blivit sålda. Mer bilder finns längst ner i inlägget.

 

Jag är verkligen glad att jag har möjlighet att kunna jobba precis var som helst. Det kan ju inte alla göra, jag vet, och jag har ju själv arbetat på en ”riktig” arbetsplats i 30 år.

Det är först som egen företagare som detta  har blivit möjligt, för mig. Jag är så stolt över mig själv och ibland klappar mig själv på axeln och säger, ”Jäklar vad jag är grym!” Det känns bra. Om du inte har provat så gör’t!

Men efter två dagar blev det till slut dags att åka hemåt igen. Fast man inte vill. Men jag kommer gärna tillbaka hit igen till sommaren!

Jag kommer tillbaka

Kram M