VAD KOSTADE VÄGGEN MIG?

 

En gripande, inspirerande & rolig föreläsning om livsförändring och mod.

“Plötsligt visste jag inte var jag var någonstans- jag hade kört fel. Stressen blev så övermäktig att kroppen och hjärnan slog bakut, jag kunde inte tänka längre. Irritation, yrsel, trötthet, glömsk etc. – listan på varningstecken kunde göras lång men ändå fortsatte jag. Varför? I min föreläsning Vad kostade väggen mig? kommer jag öppenhjärtigt dela med mig av mina erfarenheter om vad som händer när man plötsligt förlorarar kontrollen över sin kropp…

Orterna och datum är klart

Det du läste precis är lite av innehållet i föreläsningen som jag har suttit och filat på inför höstens turné- och har nu satt ihop orterna och datum gällande föreläsningen “Vad kostade väggen mig?”

Och det kommer att vara en kvällsföreläsning på ca 2 timmar, mellan kl.19.00- kl. 21.00 med en vätskepaus och bensträckare såklart. Men allt är inte helt klart ännu utan det är några detaljer kvar att planera in, som tex plats (lokal) och ett enkelt sätt att köpa sin biljett på, men det kommer att bli klart innan hösten.

Så om du vet någon bra lokal i din stad, så får du väldigt gärna tipsa mig!

 

Orterna & datum är;

 • Visby 17/8 (PREMIÄR via Ica Maxi Visby GRATIS))
 • Borlänge 4/9
 • Malmö 12/9
 • Karlstad 3/10
 • Luleå 8/10
 • Skellefteå 9/10
 • Umeå 10/10
 • Örebro 15/10
 • Växjö 5/11
 • Göteborg 7/11
 • Ängelholm 20/11

Och om du känner redan nu att du att du vill komma och delta när jag besöker din ort, så maila mig gärna redan nu HÄR HITTAR DU MIN MAIL så ordnar jag den bästa platsen till dig! Avgiften kommer att vara endast ca 395 kr.

Varför vill jag göra dessa föreläsningar?

Så om du vill du veta mer om detta så hoppas jag att du har möjlighet att komma och lyssna och ta med dig en kompis eller två, det blir ju så mycket roligare då. För jag vill inget hellre än att berätta för dig som kanske är mitt uppe i en sjukskrivningperiod- att det kommer bli bra. Och jag själv hade tyckt det varit så skönt att veta det jag vet nu- DÅ. Så jag hoppas kunna inspirera dig och bringa kunskap om detta viktiga ämne som idag klassas som en av de vanligaste folksjukdomarna i landet. Och framförallt, visa att en utmattning oftast leder till en enorm utveckling.

Ses vi?

Ha det riktigt fint & ta hand om dig. DU ÄR VIKTIG!

Kram Margareta