I detta inlägg vill jag passa på att berätta lite om vad det är jag gör i mitt företagande för både er nya följare men också till er gamla följare såklart. Det kan upplevas att jag kanske ”spretar” åt många olika håll – och det stämmer, jag gör väldigt många saker i mitt företagande. Här på instagramkontot mixar jag mina kunskaper men också reflektioner blandat med lite om mitt privata liv. Och såklart träning och hälsa.

Well, jag är sjuksköterska sen många år tillbaka och arbetar i mitt egna företag Smartbojen Utbildning AB sen 2010.
Innan jag startade företaget för tio år sen så arbetade jag bl.a. som LSS-Ssk i tio år i en kommunal verksamhet. Det var en fantastiskt rolig tjänst och mycket lärorik på många vis.

Föreläsningar

Det jag gör i mitt företagande är att jag bl.a. lär ut kunskap & verktyg till anhöriga och personal som arbetar med personer med intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör jag via utbildningar, föreläsningar och handledning. Detta innebär att jag reser ganska mycket runt om i Sverige och får möta så många härliga människor, platser och verksamheter.

Olika ämnen

Kunskap om tex hur vi kan upptäcka smärta hos någon som inte kan kommunicera verbalt. Att kartlägga och titta efter olika signaler som hen försöker visa. Jag säger att det är en annorlunda smärtkommunikation, alla känner smärta men visar det på många olika sätt. Men också ämnen som jag utbildar i är, Psykisk ohälsa, Åldrande & demens och Bemötande. Men du får gärna läsa mer på min hemsida www.smartbojen.se

Ny inriktning

Det som är en helt ny inriktning för mig med mitt föreläsandet är att jag nu har en föreläsning som jag har valt att kalla-
”VAD KOSTADE VÄGGEN MIG?”
Och vad behövs för att hålla i längden?

Den här föreläsningen handlar om när det blir för mycket i livet, både på jobbet och i sitt privata liv- och att man inte får någon återhämtning, vilket kan leda till en utmattning. Hur ska man göra för att förebygga att hamna där och vad kan man göra när man har hamnat där?Jag vill verkligen understryka hur viktigt det är att sätta sig själv i första rummet och se till att få in regelbunden återhämtning. Varje dag. Och även det som man tycker är roligt att göra- kan också bli för mycket.

Detta är en del av vad jag gör, det är några saker till men det kommer jag snart att berätta om i ett annat inlägg.

Ta hand om dig och jag är så glad att du vill hänga med mig här!

Kram M
.

Skickat från min iPhone

.