Roligt men nervöst

Det jag ska göra i sommar förutom att bada och vara ledig med familjen är att jag ska arbeta kliniskt som LSS-Ssk igen!
Det ska bli så roligt, spännande och lite nervöst. Tänk om jag inte klarar det? Men jag ska få gå bredvid…
Att efter tio år få träffa brukare, personal och anhöriga igen. Detta ser jag fram emot.

Corona pandemi

Jag fick många erbjudande om att arbeta som sjuksköterska när Corona pandemin blev ett faktum, och alla mina föreläsningar ställdes in under hela våren.
Jag var lite på gång att börja arbeta men precis då insjuknade min man i Covid-19 och han blev en av många som blev inlagd på sjukhus. Han var väldigt dålig och hamnade i respirator i över en vecka.
Han överlevde.
Tre veckor på sjukhus blev det och ca 7 veckor med fortsatt rehabilitering hemma. Och i skrivande stund mår han bättre och har börjat arbeta igen.
Allt detta som vi gick igenom i familjen gjorde såklart att jag inte kom igång att arbeta som det var planerat. Det som är positivt mitt upp i allt är att vi båda har antikroppar mot Covid-19. För ja, jag har också haft infektionen men betydligt lindrigare symtom än vad Stefan hade. (Vi har tagit antikroppstest som är CE-märkta)

Online föreläsningar & handledning

Gällande hösten så kan jag erbjuda er alla mina föreläsningar online. Med tanke på Corona och alla restriktioner som gäller, men om ni är mindre grupper (mindre än 50 personer)  så kan jag såklart komma till er på plats. Och när det gäller handledning så är det oftast mindre grupper så det är inga problem.
Hör bara av er om ni önskar boka in en föreläsning eller handledning till hösten, jag har några lediga tider kvar.

Gotland

Sommaren blir ju annorlunda för oss alla. Det blir till att vara hemma i Sverige och det är självklart för mig. Och så vackra platser det finns i vårat land. Själv kommer jag att vara på Gotland och hemma på västkusten under den här sommaren.

Var rädd om dig

Jag säger som alla andra, håll avstånd i sommar, var inte i för stora grupper/samlingar i sommar.
Viruset tar tyvärr inte semester.

Kram M