Nyheter hösten 2020

Det som är nytt för mig hösten 2020, är att jag kommer att föreläsa mer via online eller som en webbutbildning, istället för att vara ute lika mycket på plats i kommunerna.

Detta är såklart relaterat till Covid-19, då jag skrivande stund inte exakt vet vilka regler som gäller från Folkhälsomyndigheten till hösten. Det jag vet nu är att det är 50 personer som är maxantalet i samma sal.

 

  1. Är ni endast 50 personer eller färre som önskar ha en utbildning på plats hos er kommun och verksamhet, så kommer jag gärna till er. Vi kan lösa att vi sitter med mellanrum som krävs och att vi håller fysiskt avstånd till varandra. Inga problem, det klarar vi.
  2. Eller önskar ni ha en online föreläsning istället- dessa föreläsningar är kortare från  ca 1 timma – 2,5 timmar, men hör av dig så ordnar vi det som stämmer för just er verksamhet.
  3. Jag kommer också ha öppna föreläsningari höst, dit du kan anmäla dig. Och självklart kommer jag att ha dessa föreläsningar enligt alla de regler som är fastställda från Folkhälsomyndigheten för att göra dem säkra. Vilka ämnen, orter och datum för detta återkommer jag snart.
Jag föreläser om olika ämnen och allt ifrån en timme till halvdag eller en heldag. Eller varför inte en mix av olika ämnen- hör av dig så gör vi en bra kunskapsdag för just er verksamhet.
  • Behöver du vara en detektiv för att upptäcka smärta hos personer med intellektuell funktionsnedsättning? Läs mer här >>> 
  • Att bli äldre med intellektuell funktionsnedsättning- vad behövs i ett åldrande? Läs mer här >>> 
  • Psykisk ohälsa hos personer med intellektuell funktionsnedsättning. Läs mer här >>>
  • Bemötande- Beror det på mig? Läs mer här >>>
  • Hur vet du när en person med demenssjukdom har ont? Läs mer här >>>
  • Vad kostade “väggen” mig? En föreläsning om utmattningssyndrom. Läs mer här >>>

 

Mejla mig på margareta@smartbojen.se eller ring mig på 0709-376960

Allt gott,

Margareta