Vad är det som är nytt för mig i höst?

Det är att jag kommer att föreläsa mycket mer via online eller som en webbutbildning, istället för att vara ute lika mycket på plats i kommunerna som tidigare. Det kommer bli spännande och ett nytt lärande för mig. Men det kommer att bli en mix för mig, både att vara ute hos er men också att köra online föreläsningar. Hör gärna av dig vad er verksamhet önskar och behöver.

Covid-19

Detta är ju såklart relaterat till Covid-19, då jag skrivande stund inte exakt vet vilka regler som kommer att gälla från Folkhälsomyndigheten till hösten. Det jag vet nu är att det är 50 personer som är maxantalet att sitta i samma lokal och det lutar nog åt att det blir så hela hösten…

Freebie`s vad är det?

Något som jag också har påbörjat i sommar är att jag har börjat skriva freebie`s om min kunskap. Den första handlar om FEM TIPS att bli bättre på att upptäcka och kartlägga smärta hos en person som inte själv kan berätta det för oss. Vill du ha den? Klicka här >>>  LADDA NER SMÄRTFREEBIE

Min nästa freebie kommer att handla om FEM TIPS om psykisk ohälsa, så stay tuned…

> Är ni endast 50 personer eller färre som önskar ha en utbildning på plats hos er kommun och verksamhet, så kommer jag gärna till er. Vi kan lösa att vi sitter med mellanrum som krävs och att vi håller fysiskt avstånd till varandra. Inga problem, det klarar vi.

> Eller önskar ni ha en online föreläsning istället- dessa föreläsningar är kortare från  ca 1 timma – 2,5 timmar, men hör av dig så ordnar vi det som stämmer för just er verksamhet.

> Jag kommer också ha öppna föreläsningar i höst, dit du kan anmäla dig. Och självklart kommer jag att ha dessa föreläsningar enligt alla de regler som är fastställda från Folkhälsomyndigheten för att göra dem säkra. Vilka ämnen, orter och datum för detta återkommer jag snart om men de orter som redan är inbokade är;

  • MALMÖ den 13 oktober “Psykisk ohälsa”
  • VÄSTERÅS den 22 oktober “Smärta”
  • VÄXJÖ den 5 november  “Att åldras med intellektuell funktionsnedsättning”

       Ni kan boka och läsa mer här >>>  ANMÄL DIG HÄR

Jag föreläser i olika ämnen

Och allt ifrån en timme till en halvdag eller en heldag. Eller varför inte en mix av olika ämnen- hör av dig så gör vi en bra kunskapsdag för just er verksamhet. Men här nedan hittar du mina ämnen och klickar du på pilarna så kan du läsa mer om innehållet.

  • Behöver du vara en detektiv för att upptäcka smärta hos personer med intellektuell funktionsnedsättning? Läs mer här >>> 
  • Att bli äldre med intellektuell funktionsnedsättning- vad behövs i ett åldrande? Läs mer här >>> 
  • Psykisk ohälsa hos personer med intellektuell funktionsnedsättning. Läs mer här >>>
  • Bemötande- Beror det på mig? Läs mer här >>>
  • Hur vet du när en person med demenssjukdom har ont? Läs mer här >>>
  • Vad kostade “väggen” mig? En föreläsning om utmattningssyndrom. Läs mer här >>>

 

Vad gillar du mest? Onlineföreläsning eller att delta live på en föreläsning…

Mejla mig gärna på margareta@smartbojen.se eller ring mig på 0709-376960

Allt gott, Margareta