Passa på att utbilda er när ni ändå är samlade

Ja, jag vet att det ofta är mycket som ni ska ta upp när ni träffas och tiden springer iväg så fort. Med tanke på Covid-19 som kom i våras så vet jag också att utbildning och kunskap har fått stå tillbaka en hel del sen i mars. Men ny kunskap behövs alltid. Eller kanske repetera gammal kunskap?

Erbjudande under hösten

Under denna höst kommer jag att kunna erbjuda er en möjlighet till onlineföreläsning. Genom att avsätta en timme till att lära er mer om t.ex. psykisk ohälsa eller att upptäcka och kartlägga smärta hos personen ni arbetar för, så lovar jag att arbetet kommer bli så mycket enklare och ni kommer bli så mycket bättre på detta. Grymma helt enkelt!

 

Smärta

Det första ämnet är smärta. Några dagar innan föreläsningen mejlar jag er verktyg och smärtskattningsmallar som vi kommer att använda oss utav under föreläsningen. Efter en timma tillsammans med mig så kommer ni som arbetsgrupp ha en ökad kunskap om tecken på smärta, vilka smärtskattningsmallar som ni ska använda och hur ni ska förmedla er kartläggning till vårdcentralen.

Eller önskar er verksamhet något annat ämne? Hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg och kunskap som just ni behöver.

Detta för endast 7.500 kr ex moms.

Visst låter detta bra? Passa på att anmäla ert intresse här nedanför för mer information!

Klicka här för att se alla mina föreläsningar!